De bedankjesboog van Aartselaar


Wil jij ook iemand bedanken en zijn naam in de bedankjesboog hangen? Vul dan even de volgende gegevens in en we hangen ook jouw kaartje in deze speciale boog.

Maak je bedankkaartje
Je naam
 
Je email
 
De naam op
het kaartje
 
Vermeld ook mijn naam onderaan het
kaartje als volgt: 'Vanwege (mijn naam)'.
     

 

AARTSELAAR HEEFT NIEUWE BEDANKJESBOOG
Artikel uit HLN - 15/04/201 - Bron

De organisatie 'Aartselaar helpt Aartselaar' heeft een nieuwe 'bedankjesboog' opgesteld op het Laar, tussen de kerk en de turnzaal. Daar kunnen inwoners kaartjes met bedankingen hangen, gericht aan de persoon die volgens hen een bedankje verdient.

De vorige 'bedankjesboog' raakte de voorbije winter beschadigd in een storm. Maar 'Aartselaar helpt Aartselaar', een organisatie die van Aartselaar een warmere gemeente wil maken, heeft deze week een nieuw exemplaar opgesteld. "Onze nieuwe 'bedankjesboog' is gemaakt van steviger materiaal, dus hij zal normaal gezien langer meegaan", zegt initiatiefneemster Marijke Vandebroeck. "Er hangen op dit moment al ongeveer 110 bedankingskaartjes in. We gaan hem nog verder verfraaien met klimop en roosjes."

Verschillende inwoners hebben een geldbedrag gegeven om de nieuwe boog te sponsoren. "Daar zijn we heel dankbaar voor", zegt Marijke. "De boog is écht van iedereen, de ganse gemeenschap mag er gebruik van komen maken." Wie een bedankje wil schrijven en in de boog laten hangen, kan dat gratis doen via de website www.bedankjesboog.com. Je kan ervoor kiezen om onder aan het kaartje al dan niet je naam te vermelden. (BCOR)