Hier slecht nieuws, daar slecht nieuws. De mensen krijgen het te horen omdat ze er zelf naar vragen... zo vertellen ze mij. Wel, ik vraag er alvast niet om. Ik zou best wat 'happy' nieuws kunnen verdragen. En ik weet zeker dat jullie ook niet bepaald op slecht nieuws staan te wachten.
Maar wat te doen? En waar kan ik heen als ik gelukkig ben? Wie zal het in het nieuws verkondigen? Ja, ik weet het. Geen nieuwswaarde hé?

OK, dan maar zelf een nieuws-kanaal opzetten. Maar wel een speciale. Geen tussenpersoon, geen krantenartikel, geen nieuwsflash op de radio maar gewoon een gong. Een gong waar iedereen bijkan. En die gong... dat is onze manier om aan anderen te zeggen 'Vandaag had ik een 'happy' dag.'

En zo wordt onze gong een 'happy gong'. Happy voor jou... maar ook happy voor alle andere mensen die het horen. Omdat ze bij elke gong weer horen... Alweer iemand die gelukkig is; alweer iemand die het leven mooi vindt. En dat werkt aanstekelijk. Ja, elke keer de gong galmt, zal het klinken als een lied., een lied dat zegt... alweer een hart dat zingt.

Geen plaats in de wereld voor goed nieuws? NU DUS WEL. :)
https://www.facebook.com/groups/527742763928717/


 


LightUp-YourWorld
Het eerste project van Marijke
www.LightUp-YourWorld.com
Shaoni, Geboren uit het Licht
Een sprookjesboek voor volwassenen
www.shaoni.net
Bedankjesboog
Een initiatief van 'AhA - Aartselaar helpt Aartsemaar'
/www.bedankjesboog.com/