De Magische Rozen van Aartselaar

Van zaterdag 27 oktober tot zaterdag 15 december (kerstmarkt) zullen over heel Aartselaar 100 Magische Rozen worden uitgedeeld.

Ja, en wat is een magische roos, vraag je dan.
Elke 'Magische Roos' is een hoogwaardige, handgemaakte zijden roos met daarop een tekstje dat de ontvanger warmte en liefde toewenst.

Wie de roos ontvangt, wordt echter ook verzocht om de roos opnieuw door te geven. Op deze wijze hopen we dat de 100 'Magische Rozen voor Aartselaar' uiteindelijk
alle inwoners van Aartselaar zullen bereiken. Honderd rozen die elk honderd keer worden doorgegeven. Hoe gaat dat dan?

Van een 'Magische Roos' naar een 'Gouden Roos'

Wanneer je de 'Magische Roos' doorgeeft, dan bestaat de kans dat je hiervoor een 'Gouden Roos' in de plaats krijgt... een echte 24 karaats gouden roos, speciaal voor jou, als dank.

Het enige wat je moet doen om kans te maken op een 'Gouden Roos' is... de Magische Roos die je ontving, opnieuw doorgeven. Geef je de roos toevallig aan één van onze tien medewerkers, dan krijg je hiervoor een 'Gouden Roos' in de plaats.

Wie deze 10 medewerkers zijn, is natuurlijk een goed bewaard geheim. Wel kunnen we je zeggen dat deze 10 mensen allen inwoners van Aartselaar zijn. Je kan hen dus overal tegenkomen; in de krantenwinkel, bij de bakker, op restaurant, op de markt....

Het enige wat jij moet doen, is de roos doorgeven met de woorden: 'Dit is een magische roos, lees even het kaartje... en geef ze dan verder door.'

Oh ja, nog heel snel één dingetje. Vooraleer jullie allemaal denken dat Marijke Vandebroeck één van deze 10 personen is en jullie massaal de rozen naar haar willen terugbrengen... NIET DOEN... Marijke is niet één van de tien. :)

Lanceer je eigen 'Magische Roos'

Wil je je eigen Magische Roos lanceren en volgen hoe ze zich verspreidt en groeit? Dat kan.
Op www.magicrose.org kan je je eigen gepersonaliseerde rozen bestellen en ze online volgen.

Speciaal voor de inwoners van Aartselaar hebben we de code MR502 gecreëerd.
Vul deze code in en je ontvangt 6 extra rozen bij je bestelling.

Je eigen Magische Roos bestellen.

 


 


LightUp-YourWorld
Het eerste project van Marijke
www.LightUp-YourWorld.com
Shaoni, Geboren uit het Licht
Een sprookjesboek voor volwassenen
www.shaoni.net
Bedankjesboog
Een initiatief van 'AhA - Aartselaar helpt Aartsemaar'
/www.bedankjesboog.com/